Sponsoren

MILIEU SERVICE NEDERLAND

Bedrijfsafval? Vertrouwelijk papier vernietigen? Milieu Service Nederland zorgt voor snelle en geruisloze afvoer van elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. MILIEUbewust, met uitstekende SERVICE en altijd tegen de scherpste prijs. In elke plaats in NEDERLAND.

 

Milieu Service Nederland werd opgericht in de jaren ’80, toen het gebruik van computers en printers, zowel op het werk als thuis, zorgde voor een sterke toename van papiergebruik. Voor de eerste klanten vernietigde het bedrijf papier en vertrouwelijke documenten. Later kwamen er ook voor andere afvalstromen strenge milieuvoorschriften en nam het afval scheiden een vlucht. Milieu Service Nederland sprong hierop in en groeide uit tot een bekend, landelijk, allround bedrijf in de afvalbranche. Onze focus is nog altijd: persoonlijk contact met de klant.

 

 

Beet-It Sport Nederland is al enkele jaren verbonden aan de vereniging. Beet-It Sports levert met geconcentreerd Bietensap een gezonde bijdrage aan een verhoogd prestatieniveau.

 

 

 

Subsponsors

Succes is van origine een Volendams bedrijf. Het is wijdsbekend dat onze organisatie groot is geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat zij afspreken. Kwaliteit is bij Succes geen leeg begrip. De regionale organisatie kent korte hierarchische lijnen. Dit betekent dat zij snel actie kunnen ondernemen. De flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet.
Ton Koning Tweewielers is een fietsspeciaalzaak met 1400 m2 fietsplezier. Wandelend door de showroom loopt u langs tijdloze, sportieve, trendy en bijzondere modellen van leidende fietsproducenten. Een inspirerende omgeving en een genot voor iedereen met een fietswens. Wilt u een electrische fiets, kinderfiets of mountainbike, een fiets voor dagelijkse gebruik of een racefiets, een tandem, step of een fiets naar eigen ontwerp...? Ton Koning Tweewielers heeft altijd een passend antwoord op uw wens en uw budget.
Miedema en Zoon BV is een onderneming die al sinds 1925 actief is als groothandel in aardappelen, groenten en fruit, en niet alléén speciaal gericht op ondernemingen in de horeca sector, maar ook op cateringbedrijven en zorginstellingen en uiteraard ook op zakelijke ondernemingen die de catering in eigen beheer uitvoeren. 

Koning de Visspecialist

Verkozen tot beste visspecialist van Nederland 2013-2014 en 2015-2016

Visspecialist Koning laat u met het grootste en lekkerste assortiment verse vis genieten van vis zoals vis bedoeld is. Van levende kreeften die we gelijk voor u schoonmaken tot wilde zalm uit Alaska. Van gebakken coquilles op verse groente tot echte Iranese kaviaar. Griet, heilbot of dorade, maar uiteraard ook de Hollandse haring of een bakje kibbeling. Maar dan wel van verse, spierwitte Hollandse kabeljauw natuurlijk.

Streetlife bestratingen Volendam

 Christiaan V Abkoudestraat 31
1132 AB Volendam
 0653713591

Loodgietersbedrijf Sombroek, installateur voor CV, sanitair, riool en dakbedekking

Al bijna 70 jaar levert Loodgietersbedrijf Sombroek uit Volendam installateursdiensten aan woningcorporaties, aannemers en particulieren in Volendam, Amsterdam en regio Waterland. Wilt u een nieuwe cv-installatie, of uw huis levensloopbestendig maken en aanpassingen aan uw sanitair? Wij zijn ontzorgexperts bij uitstek en verzorgen het hele traject, van advies tot uitvoering. Daarnaast renoveren of plaatsen wij uw nieuwe dakbedekking met het bijhorende lood- en zinkwerk. Is uw afvoer of riool verstopt? Ook dan verhelpen wij dat snel voor u.